Desert la pahar cu Lion
          Nici nu am stiut ce nume sa-i pun si am zis simplu: desert la pahar cu Lion! Dar ce mai conteaza numele cand gustul este atat de delicios? Si cum calduuura asta mare ma impiedica sa folosesc cuptorul ,am facut un desert rapid si racoritor, perfect pentru dupa-amiezile calduroase! Inlocuiti Lion-ul cu Oreo,Snickers sau orice altceva va place! Jucati-va cu aromele si veti obtine un deliciu! 
-KSSS     
Ingrediente:
200ml lapte rece
1 plic praf de frisca
1 lingura zahar pudra
Lion,cacaua,bilute de ciocolata,dulceata de capsiuni
1 plic intaritor pentru frisca

          Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.
          Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecat 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml frisca lichida pana am obtinut o spuma tare.Eu am aranjat paharele astfel,dar voi faceti-va de cap si faceti si alte variante:
                   -primul pahar: un strat de frisca +frisca amestecata cu cacaua+alt strat subtire de frisca+bucati de Lion + un mot de frisca batuta + bilute de ciocolata.
                   -al doilea pahar: frisca cu cacaua+frisca simpla+bilute de ciocolata+un strat de frisca batuta+frisca cu dulceata+bucati de Lion si bilute de ciocolata
                   -al treilea pahar: un strat gros de frisca+bucati mari de Lion+frisca+topping de ciocolata+bilute de ciocolata
          Lasati-le la congelator pentru 20 minute.
          O nebunie de variante! Voi cum le-ati facut?         
                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu