luni, septembrie 07, 2015

Shaorma




   
          Haideti sa lasam putin dietele si sa ne rasfatam stomacul cu o sharoma delicioasa! Ca sa nu va simtiti inamici dietei,pe langa shaorma beti un pahar cu apa in loc de un pahar cu suc! Haha:)).Lasand gluma la o parte,am mancat taare bine din ea! Mii de scuze pentru cei care se abtin de la fast food-uri ,promit sa vin si cu o reteta de salata dar deocamdata haideti sa vedeti cum faceti cea mai buna shaorma! :)
-KSSS


Ingrediente:
lipii (eu am cumparat un pachet cu 6 lipii dar am folosit doar 4)
1 piept de pui
3 cartofi
o varza mica
3 rosii
5 castraveti verzi (sau murati)
2 linguri ulei de masline
1 lingura sos de soia
sare,piper,boia,cimbru,usturoi pudra
maioneza
ketchup

          Spalam pieptul de pui (eu am folosit unul mai marisor) si il taiem fasii lungi si subtiri.Pregatim sosul de marinata: amestecam bucatile de pui cu uleiul de masline,sosul de soia,sare,piper,boia,cimbru,usturoi( am pus cam o lingurita din fiecare); acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider 3 ore sau cel mai bine peste noapte.
          Bucatile de pui le punem la prajit apoi ,dupa ce s-au racit, le taiem marunt. Cartofii curatati si taiati pai ii punem la prajit.Varza o taiem marunt. Rosiile si castravetii le taiem cubulete. Facem o salata din varza,rosiile si castravetii, pe care le legam cu ulei.Ketchup-ul a fost taaare bun exact cum l-am cumparat si l-am lasat asa iar 3 linguri de maioneza le-am amestecat cu un catel de usturoi si o lingura de smantana(pontul cu smantana l-am invatat de la Ana:) ).

          Lipiile le stropim putin cu apa si la punem 23 de secunde in cuptorul cu microunde.
          Asamblarea shaormei: lipie+sosul de maioneza+ketchup+cartofi+carne+salata.Impachetam shaorma,pe scurt,ca un pampers ( haha am explicat cat de scurt am putut impachetarea:)) ).
          Incantati-va familia si prietenii cu o shaorma buna buna!


          


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

YOU SHOULD ALSO VISIT

NEWS

recentposts

CHECK IT OUT

randomposts