Smoothie cu kiwi

                     
                 

          Să întrerupem puțin rutina zilei și să înlocuim un desert cu un smoothie plin de vitamine! După o gură de smoothie am simțit că îmi trece sănătate prin vene în loc de sange:)). Rapid de facut,ușor de mâncat, perfect pentru zilele pline sau pentru zilele cu moleșeală:). Vă spun că tatăl meu își face loc în alimentația lui zilnic pentru ceva fructe și a fost foarte încântat să savureze 3 fructe deodata. Înlocuiți fructele cu cele preferate de voi și faceți cât mai multe combinații de culori și vitamine!
-KSSS  


Ingrediente:
3 portocale
4 piersici zemoase
4 kiwi
lapte de cocos
un pumn de nuci măcinate

          Stoarceți sucul de la 2 portocale și puneți-l în congelator 20 minute alături de laptele de cocos (nu am pus un gramaj anume, puneți în funcție de cât de lichid vreți să fie smoothie-ul).
           
          Curățați kiwi-ul, piersicile și portocalele de coajă și tăiați-le bucațele. Puneți fructele în blender (sau câteva bucățele în gură:)) ) și formați un piure fin. Acum este momentul când adăugați sucul de portocale și laptele de cocos, în funcție de cât de lichid vreți să fie smoothie-ul. Presărați nuci măcinate pe deasupra și serviți-l repede cât fructele sunt proaspete :).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu