5 moduri de a pregăti sandwich-uri festive
          Ştim cu toţii că la prima vedere contează şi aspectul mâncării, într-o oarecare măsură. Bine, nu 100%, dar un 40% sigur contează! Aşadar, m-am gândit să va prezint astăzi 5 modele drăguţe pentru a le prezenta mândrii pe masa festivă! Va spun sincer că pe mine mă atrage mult şi sunt interesată de cum arată preparatul, iar apoi impresia finală o lasă şi gustul,desigur:)). La o zi de naştere sau la orice fel de petrecere cred că deja suntem învăţaţi cu pizza şi sandwich-uri. Haideţi să "dezvăţăm" puţin mentalitatea invitaţilor noştri şi să îi surprindem cu ceva mai diferit! Da, sunt tot sandwich-uri, dar felul în care arată, colorate şi de diferite modele, sigur "gâdilă" puţin curiozitatea invatilor de a le gusta. Cred că m-am rezumat cam puţin la 5 modele pentru că am am minte milioaneeee de idei, însă le-am ales pe cele care mi s-au părut mai potrivite pentru postarea de astăzi. Nu va opriţi nici voi doar la ele, continuaţi să creaţi şi să va bucuraţi de rezultat. Şi nu uitaţi, după cum spune şi motto-ul meu, puneţi şi o linguriţă plină de dragoste în ceea ce preparaţi! 
         *P.S. Felicitări Ildiko Marton pentru câştigarea concursului, astăzi ţi-am prezentat o idee pe care să o pregăteşti când vei sărbători bucuria de astăzi! Abia aştept să pregătim împreună postarea câştigată şi sa le-o prezentăm cititorilor mei dragi!
-KSSS

1

~Sandwich festiv cu dulceaţă şi unt~

         

Ingrediente (3 porţii):

3 felii de pâine (puteţi folosi cea normală sau pâine Toast)
3 felii de pâine neagră
dulceaţă de căpşuni
unt
fructe de pădure           Tăiem miezul feliilor de pâine în forme dreptunghiulare, egale. Le întindem puţin cu sucitorul şi asamblăm astfel: dreptunghiul format din pâinea albă, apoi un strat de dulceaţă de căpşuni (puteţi găsi aici o reţetă de dulceaţă de căpşuni), dreptunghiul format din pâinea neagră şi apoi un strat de unt. Decorăm cu fructe de pădure şi câţiva stropi din sucul acestora.
2

~Sandwich festiv cu nutella şi frişcă~

Ingrediente (3 porţii):

6 felii mici de pâine albă (sau 3 mari)
nutella
frişcă lichidă
colorant alimentar verde (opţional)
alune          Pentru aceste sandwich-uri avem nevoie de o formă de decupat în formă de floare. Decupăm cu ajutorul acestei forme 6 floricele şi asamblăm astfel: prima floricică, apoi un strat format din frişcă bătută amestecată cu colorantul alimentar, a2a floricică şi un strat de nutella. Decorăm cu jumătăţi de alune. Ştiu că pare ciudat "pâine cu frişcă", dar credeţi-mă că sunt geniale!
3

~Sandwich festiv roşii şi crema de brânză~

Ingrediente (3 porţii): 

3 felii de pâine albă
3 felii de pâine neagră
telemea
smântână
3 felii de roşii
porumb
pătrunjel


          Tăiem pâinea neagră în formă de cercuri, iar pâinea albă în formă de cercuri mai mici şi asamblam astfel: cercul format din pâinea neagră, un strat de telemea amestecată cu smântânăşi sare,o felie de roşie, cercul format din pâinea albă şi decorăm cu o bucată de telemea, porumb şi o frunză de pătrunjel.
4

~Sandwich festiv cu crema de brânză, şuncă, porumb şi castraveţi~

Ingrediente (3 porţii): 

6 felii mici de pâine albă (sau 3 felii mari)
crema de brânză
şuncă
porumb
castraveţi
pătrunjel
cimbru          Tăiem feliile de pâine în formă de dreptunghuri. Separat, amestecăm crema de brânză cu şuncă tăiată mărunt, porumbul, castraveţii tăiaţi cuburi mici şi asamblam astfel: primul dreptunghi format din pâinea albă, un strat gros din amestecul din crema de brânză, al2-lea dreptunghi format din pâinea albă. Legăm "pacheţelul" cu pătrunjel şi presăram pe deasupracimbru.
5

~Sandwich festiv~


Ingrediente ( 3 porţii): 

lipie
roşii
castraveţi
şuncă
telemea
porumb
salată

          Vă prezint doar unul dintre modelele pe care le vedeţi în pozele de mai sus. Aşadar, tăiem lipia în 6 cerculeţe mici. Pentru un model am procedat astfel: primul cerculeţ format dinlipie,o felie de castravete, o felie de roşie, o felie de telemea, o foaie micuţa de salată, al2-lea cerculeţ format din lipie şi o felie micuţa de şuncă. Înfigem apoi un bat pe mijlocul sandwich-ului. Puteţi să le puneţi în ce ordine doriţi. 
          Aşa-i că aceste sandwich-uri festive sunt o nebunie? Va invit cu drag să preparaţi şi voi aceste reţete şi să îmi daţi de ştire, sunt nerăbdătoare să văd ce aţi creat!
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

News

recentposts

Check it out

randomposts