Milkshake cu banane          Înghețata și milkshake-urile sunt un ”must have” vara! Vă prezint astăzi o rețetă pe care nu numai ca o veți prepara, dar veți și învăța ce să faceți cu bananele care încep sa se înmoaie și să se înnegrească. Când vezi că se întâmplă asta devi puțin stresat și repede te gândești să faci imediat o prăjitură cu banane. Eu însă îți spun să o lași la congelator și apoi sa faci cu ea cel mai bun milkshake, răcoros, că așa se poartă vara! Se mai poartă și un hamac la umbra pomilor și o carte bună (ok, se poate si fără). Așa îmi doresc sa îmi petrec următoarele săptămâni ale verii căci până acum am fost ba la fân, ba cu oile pe deal, ba una,  ba alta! La aer curat, desigur, nu m-am supărat, dar nu mă supăr să plec în vacanță în Bora Bora! Până ajung eu acolo mă mulțumesc cu un hamac și un milkshake răcoros!
          Nu uitați să verificați în partea stângă a blogului ce rețetă urmeză sa fie postată curând. Am să vă dau pe spate cu ea, promit haha:)) !!Pupici!Ingrediente:
1 banana congelată (pur și simplu o puneți la congelator 1-2 ore)
100ml lapte
3 linguri de înghețată (aici aveți o înghețată făcută în casă)
3 pișcoturi
1 linguriță esență de vanilie


          Întâi de toate, decojim banana și o punem in blender. Adăugăm laptele, înghețata, vanilia și pișcoturile. În funcție de cat de lichid doriți sa fie milkshake-ul mai adăugați (sau nu) lapte.
          Dăm drumul blender-ului să își facă treaba! Punem milkshake-ul în pahare și decorăm cu frișcă bătută și firimituri de biscuiți.
         Neapărat ne bucurăm de caldură savurând acest milkshake și dacă se poate o facem legănându-ne într-un hamac haha:)).


2 comentarii:

News

recentposts

Check it out

randomposts