duminică, octombrie 02, 2016

Lamb Cupcakes


         La multi ani, taticule! 
         Deja il cunoasteti pe eroul cu 3 fete, aka tatal meu!  Nu pot sa cred ca a trecut un an de cand am facut primul meu tort pentru el, in forma de mielut. Cat de draguut a fost, asa-i ? Anul acesta m-am gandit sa continui pe aceeasi tema, pentru ca, dupa cum stiti, tatalui meu ii plac la nebunie oile. O turma de oi pe care am pastorit-o si eu de ataaatea ori! Cel mai amuzant lucru la turma tatalui meu este numele fiecarei oi: Smerita, Breaza,Oachesa etc. hahaha:)). 
          Nu o dam in sensibilitati insa vreau sa ii multumesc tatalui meu pentru fiecare strop de dragoste si de rabdare pe care l-a pus in inimile noastre. Se spune ca familia nu ti-o poti alege, este adevarat pentru eu una nu as fi putut sa imi aleg un tata atat de iubitor si atat de perfect! Dar, Domnul stie sa aleaga ce este cel mai bun pentru noi si astfel l-a creat pe tata sa ne fie sprijin si sa ne iubeasca toata viata lui, pe noi, cele 3 fete ale lui! TE IUBIM NESPUS!
          Nu as putea sa exprim prin cuvinte emotia lui de copil mic pe care am vazut-o cand am strigat toate "LAA MULTI ANII!!" si am venit cu "turma " de oite si cu cadoul pentru el. Era ataat de fericit si tot striga "beeee" si "hai oita dupa  mine", exact ca un copil micut, entuziasmat de noua lui jucarie. Si cum astazi este duminica, dimineata am fost la biserica. Nici nu am apucat sa terminam de mancat masa de pranz de dupa biserica ca deja se tot invartea in jurul "turmei" nerabdator sa poata manca macar o briosa! Au fost ataaat de buuune!  Nici nu credeam ca oile pot fi atat de dulci hahaa:)).
*Da, nu am apucat nici de data aceasta sa fac poza brioselor in interior. Asa se intampla cand faci prea buna mancarea si nu apuci sa o pozezi in urmatorele 10 minute haha:)).


Ingrediente ( 9 briose):
100g faina
un praf de sare
3 linguri cacao
1/2 lingurita praf de copt
70g unt topit
100g zahar brun (pudra)
1 ou
100ml frisca lichida



Ingrediente crema:
250g mascarpone
100g ciocolata
50g zahar brun (pudra)



Decor:
marshmallows
bomboane M&M
scobitori
stickere cap de mileut


         Pentru pregatirea brioselor amestecam faina, sarea, cacaua si praful de copt. Separat, mixam 2 minute untul topit impreuna cu zaharul. Adaugam apoi si oul si continuam mixarea.



          Punem amestecul de faina peste amestecul de unt si mixam usor. Separat, batem frisca pana cand devine o spuma tare. Adaugam si frisca batuta si continuam mixarea.



          Punem aluatul in foitele pentru briose si dam tava la cuptor pana cand briosele trec testul cu scobitoarea.



         In mijlocul fiecare briose scobim un mic dop si il scoatem afara, lasand o gaura in briosa. Umplem gaura cu bucati de M&M tocate.


          Pentru delicioasa crema de ciocolata, mixam branza mascarpone cu zaharul brun.
          Topim ciocolata cu 50ml ulei.


         Ciocolata topita si racita o adaugam peste branza de mascarpone si mixam 4-5 minute.




         Decor: Punem crema peste fiecare briosa. Taiem bucatile de marshamllows in 4. In fiecare bucata de marshmallows punem jumatate de scobitoare si intepam briosa. Asa vom crea lana mieilor.




          Capul de miel il lipim si pe el pe o scobitoare si infigem scobitoarea in partea din fata a briosei. Siii gaata treaba!!




4 comentarii:

  1. Cat de dragute sunt!!Ce gest frumos din partea ta,aproape ca mi-au dat lacrimile.Mi-ar placea sa imi faca si copiii mei asa dar ei sunt micuti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ❤ Asteapta sa creasca si iti vor face! Pupici

      Ștergere
  2. Rebeca8:15 p.m.

    La multi ani tatalui tau!Frumoase oite ai,as manca si eu :)

    RăspundețiȘtergere

YOU SHOULD ALSO VISIT

NEWS

recentposts

CHECK IT OUT

randomposts