sâmbătă, iunie 17, 2017

Spumă de căpșuni din 3 ingrediente!

          Mă gândeam eu cum să postez o rețetă de spumă de căpșuni? Adică să scriu o rețetă din 3 ingrediente? Ce glumă bună! Apoi mi-am amintit două lucruri: acum câțiva ani mă trezisem căutând și eu pe net ”cum se face spuma de căpșuni” (aveam nevoie de gramaje) și apoi mi-am amintit și una dintre cererile voastre de a posta și rețete mai ”puțin complicate” haha:)). Așa că m-am gândit la voi și de data aceasta și am surprins în cateva fotografii pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a obține o spumă delicioasă de căpșuni. Spor la treabă, gospodinele mele!
                                                                                                   

Ingrediente:
500g căpșuni
3 albușuri
7 linguri de zahăr


          Batem albușurile spumă tare (dacă întoarceți vasul cu fundul în sus, spuma nu va cădea). Adăugăm apoi zahărul și mixăm până obținem o bezea tare și lucioasă.
          Căpșunile le spălăm bine și le facem piure în blender (sau le pisați cu fruculița).
*Căpșunile din grădina tatălui meu
*Uitați ce căpșunică drăguță în formă de inimioară am găsit. O fi vreun semn? haha:))
          Adăugăm piureul de căpșuni peste bezea, amestecând bine, cu spatula sau cu o lingură de lemn, după fiecare adăugare. Acest pas este important dacă doriți să obțineți o spumă densă.
           Puteți servi spuma de căpșuni imediat sau o puteți lăsa la rece câteva ore. Poftă bună!











        

2 comentarii:

  1. Mi-am adus aminte ca pe vremuri pregateam si eu spuma de capsuni.
    Acum insa nu as mai manca-o cu albusurile crude.
    Imi place prezentarea <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spuma de căpșuni este slăbiciunea mea! Cum o faci altfel? Pupici

      Ștergere

YOU SHOULD ALSO VISIT

NEWS

recentposts

CHECK IT OUT

randomposts