Baton cu cașcaval


         Nu știu de ce îmi este cel mai dor: să scriu rețete, să pozez ceea ce gătesc sau să povestesc cu voi? Nu știu dacă să mă plâng sau nu. Nu știu dacă le pot rezolva pe toate sau nu. Probabil că ”da” ar fi răspunsul doar la ultima întrebare...
          Poate știi sau poate încă nu, dar după ziua de astăzi nu mai ai scuze. Îmi trăiesc visul... adică unul dintre ele. Am prea mult, sper să îmi ajungă timpul pentru toate ha. Sunt învățătoare. Într-un mod oficial. Nu credeam să fiu atât de fericită. Știu poveștile, dacă faci ceea ce îți place vei munci cu drag și vei fi fericit și bla bla. Le știu și eu, le știi și tu. Dar crezi în ele? Eu am crezut 40%, cam așa. Acum cred 129% ha. Într-adevăr, sunt foarte fericită. Am multă treabă de făcut și parcă aș avea nevoie de zile compuse din 32 de ore și tot nu mi-ar ajunge. Încă învăț și toată viața voi învăța. Nu mă las de nimic, oricum! De gătit, niciodată nu mă las, de cusut, nici atât! Încă gătesc, desigur, dar nu îmi găsesc timpul și resursele psihice necesare pentru tot procesul de prezentare a unei rețete. Încerc să îmi fac timp și, ușor, ușor, voi posta noi rețete și noi cărți senzoriale pentru copii (cos zi și noapte). Poate că revin și cu ceva noutăți din noua mea carieră, cine știe?
         M-a luat valul și am cam uitat că aici este vorba despre rețetă ha. A trebuit să vă spun și ceva personal, iar acum vă prezint rețeta genială de astăzi. A început școala și începem să primim cornul și laptele. Un prieten de familie merge mândru la școală, în clasa a6-a. Nu e prea fascinat de ceea ce primește... pe vremuri eu eram cea mai entuziasmată să primesc cornul și laptele. Nu îmi mâncam pachetul în unele zile, pentru că îmi era poftă pe corn și lapte. Acasă n-aș fi mâncat! Timpul a trecut și copiii încep să devină dezinteresați de ceea ce primesc. Așa că, m-am gândit să ”împrospătez” puțin aceste cornuri. În doar 15 de minute, cornurile primite de la școală le poți face și mai delicioase!
                                                                                                             


Ingrediente:
1 ou
4 cornuri simple
cașcaval


        Ungem cornurile cu oul bătut și presărăm cașcavalul ras pe deasupra.


          Lăsăm cornurile în cuptor pentru aprox. 15-20 de minute, la foc tare. Trebuie doar să se rumenească ușor pe deasupra.
         Gata treaba!


               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu