Sandwich cu carne de porc


        Oh, de când mi-am dorit să mănânc un sandwich care să mă sature! Un sandwich gustos, un pic fresh și suculent, un sandwich care să știi că-ți dă energie pentru întreaga zi sau măcar până la a doua porție, ha! Serios acum, pentru astăzi am pregătit o rețeta care se face rapid și ușor, delicioasă pentru acasă sau pentru luat la pachet. Nici nu mai trebuie să-i fac reclamă, doar ai văzut și tu în poze cum arată...

Ingrediente:
500g cotlet de porc
sos Barbecue
Woksauce
sos Teriyaki
sare, piper, chilli, cimbru
susan
salată
cașcaval
pâine toast cu făină de secară


        Punem carnea de porc la fiert.
       Desfacem carnea în fâșii lungi cu ajutorul a două furculițe ( cu una ținem bucata de carne și cu cealaltă desfacem carnea).
        Punem carnea în puțin ulei încins.
      Adăugăm și sosurile. Cred că am pus cam 2 linguri pline din fiecare, dar depinde de gusturi aici. Condimentăm cu sare, piper, chilli și cimbru.
       Lăsăm carnea pe foc mic pentru aprox. 10 minute.
        Adăugăm susanul și stingem focul.

           Ungem feliile de pâine cu puțin unt, punem o frunză de salată, cașcaval tăiat fâșii groase și apoi punem carnea.
       Gata treaba! Poftă să aveți!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu