Înghețată cu lapte de cocos și zmeură

                  
        Au cei de la MIXIT România câteva sortimente geniale de fructe liofilizate, foarte crocante, pe care le poți folosi atât în prepararea unor rețete, cât și servite ca un snack delicios. Procesul de liofilizare constă în uscarea fructelor prin înghețare, în care produsul își păstrează vitaminele, gustul și culoarea.
        Eu am folosit zmeura liofilizată în înghețata cu lapte cocos și a ieșit ceva divin! Poți comanda de pe site-ul lor (click aici) diferite sortimente de fructe sau îți poți crea tu mixul de musli preferat. Pentru orice achiziție, săptămâna aceasta ai reducere de 10% dacă folosești codul „trif” ( cu litere mici). Spor la cumpărat și apoi la devorat!

Ingrediente:
300ml lapte de cocos
250ml frișcă lichidă
150g zahăr pudră



           Mixăm frișca lichidă cu zahărul pudră, până când se întărește.
          Turnăm laptele și amestecăm cu o spatulă.
          Punem zmeura, turnăm amestecul într-un vas de plastic cu capac și lăsăm în congelator până a doua zi.
        Simplu și delicios!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu